foto

Olli Mononen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2003 Tonttu Toljanterin joulumieli (TV film)

TV seriály

2017 Joulukalenteri: Huiman hyvä joulu! (TV seriál)
2011 Tonttu Toljnaterin tuhmaikä (TV seriál)
2010 Tonttu Toljanteri - Oikean joulun salaisuus (TV seriál)
2007 Tonttu Toljanteri muorin töissä (TV seriál)
2003 Tonttu Toljanteri: Tonttu-TV (TV seriál)
1999 Tonttu Toljanterin tarinoita (TV seriál)
1998 Tonttu Toljanterin joulupulma (TV seriál)
1989 Tonttu Toljanterin Joulukalenteri (TV seriál)

TV pořady

1999 Jumpsis! (TV pořad)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Pirjo (TV seriál)
Märät kainalot (S02E01)
2004 Koiramäki (TV seriál)
1999 Karvakuonot ja kaljaasin arvoitus (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Tiedonjyvä (TV pořad)
2005 Poinzi (TV pořad)
2001 Katinkontti (TV pořad)
1977 Pikku kakkonen (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1999 Jumpsis! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky