foto

Pierre-Loup Rajot

  • nar. 9.2.1958 (61 let)
    Ambert, Puy-de-Dôme, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 La DorMeuse Duval
2010 Strom a les
Toutes les filles pleurent
2008 Drôle de Noël! (TV film)
Lino
Narozeni v 68
Une lumière dans la nuit (TV film)
2006 Exes
2005 Villa corpus
2004 Quand je serai star
2003 C'est mieux comme ça
Leclerc, un rêve d'Indochine (TV film)
Moi et mon blanc
2002 Jean Moulin (TV film)
2001 La Répétition
2000 Félixova dobrodružství
1999 La nouvelle Ève
Nos vies heureuses
Voyous voyelles
1998 Corps ouverts, Les
Revanche de Lucy, La
1997 Amour à l'ombre, L' (TV film)
Cri du corbeau, Le (TV film)
1996 Bratři Gravetové
1995 Au petit Marguery
Le bus
1994 La Poudre aux yeux
1992 Nuit de l'océan, La
Séparément vôtre (TV film)
1991 Boulevard des hirondelles
Cheb
Rošťákova žena (TV film)
1989 Coupe-franche
Jour après jour
Morte fontaine (TV film)
Riot Gun (TV film)
1988 La Croisade des enfants (TV film)
La Nuit Bengali
1986 Cent francs l'amour
Tříkrálový koláč
1985 Bras de fer
Bâton rouge
Ordre, L' (TV film)
Příští léto
1984 Souvenirs souvenirs
1983 Garçon !
Našim láskám
Scarlatine, La
Zacharius (TV film)

TV seriály

2010 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Mort suspecte (S06E06)
Coup de sang (S06E04)
Retour de flammes (S06E02)
další epizody (4)
2009 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Sous pression (S05E16)
Retraite anticipée (S05E15)
Explosif (S05E14)
další epizody (16)
2008 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Bonnes manières (S04E16)
A l'ombre du paradis (S04E15)
Tu seras un homme (S04E14)
další epizody (25)
2006 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Voyance (S02E12)
Vertiges (S02E11)
L'Ombre d'un doute (S02E10)
další epizody (12)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Puzzle (S01E08)
Belle de nuit (S01E07)
Un homme à la dérive - 2ème partie (S01E06)
další epizody (8)
2004 Vénus & Apollon (TV seriál)
2000 Modrý bicykl (TV seriál)
1998 La clef des champs (TV seriál)
1996 Cubic (TV seriál)
1995 Passeur d'enfants (TV seriál)
1991 Gang des tractions, Le (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Dans sa bulle
2008 Testostérone
1996 Jeunes gens

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Dans sa bulle
2008 Testostérone
1996 Jeunes gens

Producentská filmografie

Filmy

2013 Dans sa bulle

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace