foto

Nozomu Sasaki

  • nar. 25.1.1967 (53 let)
    Hirošima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kono sekai no (sara ni ikucumo no) katasumi ni
2018 Jú jú hakušo: Kanzen šinsaku Animation
2017 Cardcaptor Sakura: Clear Card hen – Sakura to futacu no kuma
Gekidžóban dóbucu sentai džúódžá vs nin'nin'džá: mirai kara no messédži from súpá sentai
2014 The Last: Naruto the Movie
2012 Gothicmade: Hana no utame
2010 Sókjú no Fafner: Dead Aggressor – Heaven and Earth
2008 Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen – Final
2007 Tennis no ódži-sama: Zenkoku taikai hen – Semifinal
2004 Top o Nerae 2! Diebuster
2001 Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan – Seisó hen
2000 Gekidžóban Cardcaptor Sakura: Fúin sareta Card
Kero-chan ni Omakase!
1999 Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku rómantan – Cuioku hen
1997 B't X Neo
Rayearth
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan – Išin šiši e no Requiem
1996 Jú jú hakušo: Eizó hakušo
Jú jú hakušo: Eizó hakušo II
Tokumu sentai Shinesman
1995 Compiler Festa
1994 Compiler
Darkside Blues
Jú jú hakušo: Meikai šitó hen – Honó no kizuna
Mars
1993 Black Jack
Boku no čikjú o mamotte
Jóseiki Suikoden: Masei Kórin
Jú jú hakušo
1992 21 Emon: Sora ike! Hadaši no Princess
Gendži
Star Dust
Ušio to Tora
1991 Arslan senki
Bubblegum Crash!
Gall Force: Shin seiki hen
Gekkó no Pierce: Jumemi to Gin no bara kišidan
Izumo
Joroiden samurai Troopers: Message
Koko wa Green Wood
Locke the Superman: Šinsekai sentai New World Command
Uširo no šómen dáre
1990 Akai kiba Blue Sonnet
Ankoku šinwa
Hengen taima jakó Karura mau! Sendai kokeši onka
Hidari no O'Clock!!
Jagami-kun no katei no džidžó
Činpui: Eri-sama kacudó daishašin
1989 Angel Cop
Be-Boy Kidnapp`n Idol
Earthian
Joroiden Samurai Troopers: Kikótei densecu
Joroiden samurai troopers: Gaiden
Kidó senši SD Gundam no gjakušú: Araši o jobu gakuensai
Kidó senši SD Gundam no gjakušú: SD Sengokuden – Abaowakúdžó no šó
Megazone 23 III
1988 1999 - Nen no natsu yasumi
Akira
Kenricu Umisora kókó jakjúbuin Jamašita Taró-kun
Kidó senši Gundam: Gjakušú no Char
The Ten Little Gall Force
1987 Bubblegum Crisis
Jume kara samenai
Čódžú kišin Dancougar: God Bless Dancougar
1986 Kjóšoku sókó Guyver

TV seriály

2019 7 Seeds (TV seriál)
Mugen no džúnin: Immortal (TV seriál)
2018 Cardcaptor Sakura: Clear Card hen (TV seriál)
Karakuri Circus (TV seriál)
To Be Heroine (TV seriál)
2015 Garo: Guren no cuki (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Exodus (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Exodus 2 (TV seriál)
2014 World Trigger (TV seriál)
2013 Ganbare! Oden-kun (TV seriál)
2012 Pretty Rhythm: Dear My Future (TV seriál)
Šin Tennis no ódži-sama (TV seriál)
2011 Digimon Xros Wars: Toki o kakeru šónen Hunter-tači (TV seriál)
Level E (TV seriál)
Pretty Rhythm: Aurora Dream (TV seriál)
Sengoku otome: Momoiro Paradox (TV seriál)
Tamajura: Hitotose (TV seriál)
2010 Dóbucu kankjó kaigi (TV seriál)
2009 Elementhunters (TV seriál)
Sóten kóro (TV seriál)
Kjó kara maó! (TV seriál)
Episode 39 (S02E39)
Episode 38 (S02E38)
Episode 37 (S02E37)
další epizody (6)
2008 Kjó kara maó! (TV seriál)
Episode 33 (S02E33)
Episode 32 (S02E32)
Episode 31 (S02E31)
další epizody (33)
2007 Darker than Black: Kuro no keijakuša (TV seriál)
Madžin tantei Nógami Neuro (TV seriál)
Nagasarete airantō (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
Šigurui (TV seriál)
Mumyō Sakanagare (E12)
Gekkō (E11)
Kengyō shioki yashiki (E10)
další epizody (12)
Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Nový svět (E37)
Zloba (E35)
Spravedlnost (E30)
další epizody (7)
2005 Blood+ (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Fullmetal Panic! The Second Raid (TV seriál)
Glass no kamen (TV seriál)
Oden-kun (TV seriál)
2004 Hi no tori (TV seriál)
Keroro gunsó (TV seriál)
Madorakkusu (TV seriál)
Monster (TV seriál)
Samurai Champloo (TV seriál)
Samurai Gun (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Dead Aggressor (TV seriál)
2003 Džúbei ninpúčó: Rjúhógjoku hen (TV seriál)
2002 .hack//SIGN (TV seriál)
Asobot senki gokú (TV seriál)
Naruto (TV seriál)
Weiβ kreuz Verbrechen~Strafe (TV seriál)
2001 Tennis no ódži-sama (TV seriál)
2000 Inu Yasha (TV seriál)
Monster Farm: Legend e no miči (TV seriál)
Yu-Gi-Oh! (TV seriál)
1999 Monster Farm: Enbanseki no himicu (TV seriál)
1998 Cardcaptor Sakura (TV seriál)
Kareši kanodžo no džidžó (TV seriál)
Weiß kreuz (TV seriál)
1997 Kjúkecuki Miju (TV seriál)
Šódžo kakumei Utena (TV seriál)
1996 B't X (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Ganbarist! Šun (TV seriál)
Kidó šinseiki Gundam X (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
1995 Mahó kiši Rayearth 2 (TV seriál)
Ninkú (TV seriál)
1994 Captain Cubasa J (TV seriál)
Goal FH (TV seriál)
Mahó kiši Rayearth (TV seriál)
Jú jú hakušo (TV seriál)
Wasure e nu kioku. Tandžó no toki (E99)
Makai e! Čiči to no taimen (E98)
Wakare. Sorezore no Tabidachi (E97)
další epizody (50)
1993 Jú jú hakušo (TV seriál)
Toguro 100% no kjófu! (E62)
Šukumei no taikecu! Araši no taišósen kaiši (E61)
Ikaru bakuhacu! Kuwabara no hangeki (E60)
další epizody (50)
1992 Ašita e free kick (TV seriál)
Jú jú hakušo (TV seriál)
Randó awaru! Kuwabara munen no haiboku (E12)
Júsuke kurusen! Kizudarake hangeki!! (E11)
Kurajama no šitó! Kuwabara reiki no ken (E10)
další epizody (12)
1991 City Hunter '91 (TV seriál)
Genji tsūshin Agedama (TV seriál)
1990 Mahó no Angel Sweet Mint (TV seriál)
Peach Command šin Momotaró densecu (TV seriál)
1989 Aoi Blink (TV seriál)
GO! Wrestler gundan (TV seriál)
Momotaró densecu (TV seriál)
Oboččama-kun (TV seriál)
Tenkú senki Šurato (TV seriál)
1988 Ginga eijú densecu (TV seriál)
Joroiden samurai Troopers (TV seriál)
Soreike! Anpanman (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
Esper Mami (TV seriál)
Machine Robo: Buččigiri Battle Hackers (TV seriál)
Seikimacu kjúseišu densecu: Hokuto no ken 2 (TV seriál)
1986 Doteraman (TV seriál)
Kidó senši Gundam ZZ (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky