foto

Gilles de Maistre

  • nar. 8.5.1960 (59 let)
    Boulogne-Billancourt, Francie

Režijní filmografie

Filmy

2018 Mia a bílý lev
2011 Voir le pays du matin calme (TV film)
2009 Grands reporters (TV film)
2002 Féroce
1994 Killer Kid

Dokumentární

2017 La Quête d'Alain Ducasse
2007 Le Premier cri
2004 La citadelle Europe (TV film)

Galerie (3)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace