foto

Gilles de Maistre

  • nar. 8.5.1960 (59 let)
    Boulogne-Billancourt, Francie

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

César Awards

Režijní filmografie

Filmy

2018 Mia a bílý lev
2011 Voir le pays du matin calme (TV film)
2009 Grands reporters (TV film)
2002 Féroce
1994 Killer Kid

Dokumentární

2017 La Quête d'Alain Ducasse
2007 Le Premier cri
2004 La citadelle Europe (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Killer Kid

Dokumentární

2007 Le Premier cri
2004 La citadelle Europe (TV film)

Herecká filmografie

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2017 La Quête d'Alain Ducasse

Host

TV pořady

2006 T'empêches tout le monde de dormir (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1996 Les enfants de la guerre (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace