foto

Karin Proia

  • nar. 14.3.1974 (45 let)
    Latina, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Una gita a Roma
2014 Lebe lieber Italienisch! (TV film)
Ragazze a mano armata
2011 Boris - Il film
2004 Vite a perdere (TV film)
2002 Zio d'America, Lo (TV film)
2001 Laguna
2000 Arresti domiciliari
Vola Sciusciù (TV film)
1999 Terra bruciata
1997 Cinque giorni di tempesta

TV seriály

2012 Le tre rose di Eva (TV seriál)
2007 Boris (TV seriál)
2005 Ho sposato un calciatore (TV seriál)
2001 Křižáci (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
1999 Vita che verrà, La (TV seriál)
1998 Lui e lei (TV seriál)
Příteli můj 2 (TV seriál)
1997 Avvocato Porta, L' (TV seriál)
1993 Příteli můj (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Una gita a Roma

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Una gita a Roma

Producentská filmografie

Filmy

2017 Una gita a Roma

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace