foto

Dmitrij Pěvcov

  • nar. 8.7.1963 (55 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 O ljubvi
2016 Žili-byli my
2009 Odstřelovač: Odvetná zbraň (TV film)
2008 Sněžnyj angel (TV film)
2007 Artistka
Chranit věčno
Děň vyborov
2005 Popsa
Turecký gambit
Žmurki
2003 Deň radio
2001 Lvinaja dolja
1999 Tonkaja štučka
1996 Čára života
1992 Alisa i bukinist
Běsy
Na těbja upovaju
Progulka po ešafotu
1990 ...Po prozvišču 'Zver'
1989 Mať
Podzemělje věďm

TV seriály

2015 Korabl 2 (TV seriál)
2014 Korabl (TV seriál)
2013 Točka vzryva (TV seriál)
2012 Angel v serdce (TV seriál)
Jaščik Pandory (TV seriál)
Moj kapitan (TV seriál)
2011 Dostojevskij (TV seriál)
2010 Zemskij doktor (TV seriál)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace