foto

David Wheatley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1998 Imogen's Face (TV film)
1997 Na křídlech naděje (TV film)
1996 Girl, The (TV film)
1994 Nobody's Children (TV film)
1993 Rukojmí (TV film)
1991 Journey to Knock (TV film)
Prince
1990 The March
1989 Na předměstí (TV film)
1988 Starlings (TV film)
1987 The Magic Toyshop
1984 Road to 1984, The (TV film)

TV seriály

2004 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Cena slávy (S08E02)
2001 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Pravda a následky (S06E04)
2000 Fat Friends (TV seriál)
Monsignor Renard (TV seriál)
Starhunter (TV seriál)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Mrtví cizinci (S05E03)
1998 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Dětská hra (S03E02)
1997 Rag Nymph (TV seriál)
1996 Tide of Life, The (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1996 Girl, The (TV film)
1989 Na předměstí (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky