foto

Oleg Jankovskij

  • nar. 23.2.1944
    Džezkazgan, Kazachstán, Sovětský svaz
  • zem. 20.5.2009 (65 let)
    Moskva, Rusko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Ivan Hrozný
2008 Bez viny vinovatyje
Rajskije pticy
Šviháci
2007 Luzer (TV film)
2003 Ruské impérium: Začátek 3.
2002 Milenec
2001 Bremenskije muzykanty
Patul lui Procust
Prichodi na meňa posmotreť
2000 Muž, který plakal
1999 Kitajskij serviz
1998 Alissa
1996 Milyj drug davno zabytych let...
Mužčina dlja molodoj ženščiny
Osudová vejce
Revizor
1995 Pěrvaja ljubov
1994 Němý svědek
Terra incognita
1993 Я - Иван, ты - Абрам
1992 Sny o Rossii
1991 Atentát na cara
Pasport
Tma
1990 Mado, poste restante
1989 Je těžké být Bohem
Mé 20. století
1988 Zabít draka
1987 Filjor
Krejcerova sonata
1986 Chrani meňa, moj talisman
1984 Dva gusara
1983 Kouzlo lásky
Nostalgie
Poceluj (TV film)
Večery na samotě u Dikanky (TV film)
1982 Dom, kotoryj postrojil Svift (TV film)
Lety ve snu a ve skutečnosti
1981 Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona: Pes baskervillský (TV film)
My, nižepodpisavšijesja (TV film)
Šljapa
1979 Per Gjunt
To je ten baron Prášil (TV film)
1978 Drama na lovu
I když nejsem vinen
Obratnaja svjaz
Obyčejný zázrak (TV film)
1977 Slovo má obhajoba
1976 72 gradusa niže nulla
Důvěra
Sentimentální román
1975 Hvězda kouzelného štěstí
Moj dom, těatr
Polkovnik v otstavke
Zrcadlo
Čužije pisma
1974 Gněv
Pod kamenným nebem
Prémie
Seržant milicii
1972 Rallye Modrý průsmyk
1970 Rasplata
Zrodila se láska
1969 Ždi meňa, Anna
1968 Sloužili dva kamarádi

TV seriály

2009 Anna Karenina (TV seriál)
2006 Vospominanija o Šerloke Cholmse (TV seriál)
2005 Doktor Živago (TV seriál)
1977 Otevřená kniha (TV seriál)
1968 Štít a meč (TV seriál)

TV pořady

1993 VII Ježegodnaja Kinopremija Rossijskoj Akaděmii kinematografičeskich iskusstv (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace