foto

Christian Merret-Palmair

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Byl jednou jeden Belgičan
À la maison pour Noël (TV film)
2010 Big Jim (TV film)
2001 Dveře ke slávě
1995 Bons baisers de Suzanne
1991 Rossignol de mes amours

TV seriály

2015 Hotel na pláži (TV seriál)
Nevydařená svatba (S02E06)
Odhalené lži (S02E05)
Výcvik svůdníka (S02E04)
další epizody (6)
2014 Hotel na pláži (TV seriál)
Večírek na rozloučenou (S01E06)
Přiznání (S01E05)
Hrdost (S01E04)
další epizody (6)
1997 Carnets de monsieur Manatane, Les (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2003 Un amour en kit (TV film)
1991 Clés du paradis, Les

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky