foto

Majumi Asano

  • nar. 13.11.1969 (49 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ghost in the Shell: nový film
2014 Kókaku kidótai: Arise – Border 3: Ghost Tears
Kókaku kidótai: Arise – Border 4: Ghost Stands Alone
2013 Eiga DokiDoki! Precure: Mana kekkon!!? Mirai ni cunagu kibó no dress
Kókaku kidótai: Arise – Border 1: Ghost Pain
Kókaku kidótai: Arise – Border 2: Ghost Whispers
2012 Sankarea
2009 Kókjó šihen Eureka Seven: Poketto ga nidži de ippai
2008 Strait Jacket: International Ver.
2007 Strait Jacket
2005 Lupin sansei: Tenši no Tactics – Jume no kakera wa koroši no kaori (TV film)
2004 Stratos 4
2001 Vandread: Taidóhen
2000 Tenši kinrjóku
1999 Šišunki bišódžo gattai robo Z-Mind: The Battling Days of the „Šitamači“ Virgins

TV seriály

2019 7 Seeds (TV seriál)
2016 91 Days (TV seriál)
2015 Denpa kjóši (TV seriál)
Ghost in the Shell: Arise (TV seriál)
2014 Disk Wars: Avengers (TV seriál)
2013 Gaččaman Crowds (TV seriál)
2012 Sankarea (TV seriál)
2011 Jondemasu jo, Azazel-san. (TV seriál)
Last Exile: Ginjoku no Fam (TV seriál)
[C] (TV seriál)
2010 Dóbucu kankjó kaigi (TV seriál)
2008 Džundžó Romantica (TV seriál)
Džundžó Romantica 2 (TV seriál)
Vampire Knight (TV seriál)
Vampire Knight Guilty (TV seriál)
Wagaja no Oinari-sama (TV seriál)
2007 Blue Drop: Tenšitači no gikjoku (TV seriál)
Dragonaut: The Resonance (TV seriál)
Gecumen to heiki Mina (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
Rocket Girls (TV seriál)
Seirei no moribito (TV seriál)
Treasure Gaust (TV seriál)
2006 Dívka z Pekla 2 (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
2005 Blood+ (TV seriál)
Kókjó šihen Eureka Seven (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
Fantastic Children (TV seriál)
Hi no tori (TV seriál)
Keroro gunsó (TV seriál)
Mermaid Melody pičipiči Pitch Pure (TV seriál)
Otogizóši (TV seriál)
Tactics (TV seriál)
2003 F-Zero Falcon densecu (TV seriál)
Fullmetal Panic? Fumoffu (TV seriál)
Last Exile (TV seriál)
Rizain (E26)
Kuwaietto mūbu (E25)
Shīrudo mūbu (E24)
další epizody (26)
Mermaid Melody pičipiči Pitch (TV seriál)
Stratos 4 (TV seriál)
Wolf's Rain (TV seriál)
Gekkōro (E26)
Ayamachi no Kioku (E25)
Wana no Nioi (E24)
další epizody (26)
2002 Forza! Hidemaru (TV seriál)
Fullmetal Panic! (TV seriál)
Kiddy Grade (TV seriál)
Naruto (TV seriál)
2001 6 Angels (TV seriál)
Cosmic Baton Girl Comet-san (TV seriál)
Cyborg 009: The Cyborg Soldier (TV seriál)
Hikaru no go (TV seriál)
Jami no macuei (TV seriál)
Kidó tenši Angelic Layer (TV seriál)
Pecola (TV seriál)
Vandread: The Second Stage (TV seriál)
2000 Ajaši no Ceres (TV seriál)
Boogiepop wa warawanai: Boogiepop Phantom (TV seriál)
Njani ga Njandá njandá kamen (TV seriál)
Strašidelné historky (TV seriál)
Vandread (TV seriál)
1999 Bakukjú renpacu! Super B-Daman (TV seriál)
Seraphim Call (TV seriál)
Wild Arms: Twilight Venom (TV seriál)
1998 Kenpú denki Berserk (TV seriál)
Eikó no šunkan (E17)
1997 Kenpú denki Berserk (TV seriál)
Tótoki mono (E10)
Inbó (E08)
Rekka no honó (TV seriál)
1988 Kiterecu daihjakka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace