foto

Francis Kuntz

  • nar. Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Les Kaïra
2011 De force
De l'huile sur le feu
2010 Henry
2008 Louise-Michel
2005 Quartier V.I.P.
2004 L'Américain

TV seriály

2008 Groland magzine (TV seriál)
2002 7 jours au Groland (TV seriál)
2001 Grolandsat (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Henry

TV seriály

2008 Groland magzine (TV seriál)
2002 7 jours au Groland (TV seriál)
2001 Grolandsat (TV seriál)

TV pořady

1987 Nulle part ailleurs (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2010 Henry

Skladatelská filmografie

Filmy

2010 Henry

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky