foto

Birke Bruck

  • nar. 1938

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Tatort - Roter Tod (TV film)
2006 Místo činu - Vražda v městské tržnici (TV film)
Solo für Schwarz - Der Tod kommt zurück (TV film)
2005 Solo für Schwarz - Tod im See (TV film)
Tři sestry po německu (TV film)
2003 Morgen früh ist die Nacht rum
Solo für Schwarz - Tod im Park (TV film)
2000 Muž na prodej (TV film)
1999 Ärzte: Dr. Vogt - Leben auf dem Spiel (TV film)
Ärzte: Dr. Vogt - Verhängnisvolle Diagnose (TV film)
1998 Ferkel Fritz (TV film)
Ärzte: Dr. Vogt - Spätschäden (TV film)
1997 Dumm gelaufen
Härtetest
Serienkiller - Klinge des Todes, Der (TV film)
Umarmung mit dem Tod (TV film)
Ärzte: Dr. Vogt - Freundschaften (TV film)
Ärzte: Dr. Vogt - Neuanfang (TV film)
1995 A.S. - Der kleine Bruder (TV film)
1994 Drei Tage im April (TV film)
1986 Tatort - Einer sah den Mörder (TV film)
1984 Stadtbrand, Der (TV film)
1980 Tatort - Schönes Wochenende (TV film)
1977 Ein Abend im Salon der Marie d'Agoult (TV film)
1973 Der Zarewitsch (TV film)
1972 Sohn gegen Vater (divadelní záznam)
1970 Das gelbe Haus am Pinnasberg
1969 Auf der Reeperbahn nachts um halb eins
Der Vetter Basilio (TV film)
1968 Ein Sarg für Mr. Holloway (TV film)
Mit Eichenlaub und Feigenblatt
1967 Der Blinde (TV film)
Heimweh nach St. Pauli (divadelní záznam)
1966 Chladnokrevně předložený účet
Mann mit der Puppe, Der (TV film)
1964 Doddy und die Musketiere (TV film)
1960 Wilhelm Tell

TV seriály

1999 Einfach Klasse! (TV seriál)
Trojice pro život (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
1990 Große Freiheit, Die (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1970 Miss Molly Mill (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky