foto

Barbara Colby

  • nar. 2.7.1939
    New York City, New York, USA
  • zem. 24.7.1975 (36 let)
    Venice, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Ashes of Mrs. Reasoner, The (TV film)
1975 Rafferty and the Gold Dust Twins
1974 Judgement: The Trial of Julius and Ethel Rosenberg (TV film)
Kalifornský holport
Memory of Us
1972 Look Homeward, Angel (TV film)
1968 Petulie

TV seriály

1975 Phyllis (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)
Vražda podle knihy (S01E01)
McMillan & Wife (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1967 N.Y.P.D. (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace