foto

Martin Hruška

  • nar. 1967
    České Budějovice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Job Interviews (divadelní záznam)
Noční hráč (studentský film)
2014 Pojedeme k moři
2013 FUK (divadelní záznam)
2012 Jak se vám líbí (divadelní záznam)
2011 Poupata
2002 Tři mušketýři (divadelní záznam)
1999 Fomlesen i kattepine

TV seriály

2017 Ohnivý kuře (TV seriál)
Pomsta (S04E03)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
První bitva (S01E08)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Vytříděný odpad (S01E08)
Atentát (TV seriál)
Vražda v cele (E13)
Svědectví za mřížemi (E12)
Plutonium (E11)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Případ Strnad (S01E03)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Pojistka (S03E10)
2005 Ulice (TV seriál)
1999 Hotel Herbich (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Ferda Mravenec (S01E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace