foto

Joanna Sotomura

  • nar. Honolulu, Hawaii, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Captain Black
Heartless
2017 Get the Girl
Negativ
2015 Contracted: Phase II
Everything Before Us
2013 Geek USA
Poisoning, The
2011 Madison County

TV seriály

2019 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Provenance (S11E05)
2018 Šílená bejvalka (TV seriál)
I'm On My Own Path (S04E03)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Pravidlo 34 (S14E03)
2017 Dobré místo (TV seriál)
Švábi (S02E03)
2015 Disillusioned (TV seriál)
Vanity (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Retaliation (S04E16)
2014 Classic Alice (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Falešné naděje (S05E03)
2013 Emma Approved (TV seriál)
2012 Video Game High School (TV seriál)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
Jane (E07)

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky