foto

Brent Bailey

  • nar. 4.7.1983 (37 let)
    Tucson, Arizona, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Deadly Sugar Daddy (TV film)
Twisted Blues
2019 Fatal Beauty (TV film)
2016 LBJ
Merry Exes
Sensitivity Training
V džungli lásky (TV film)
2013 Crimson Winter
Ru
The Republic of Two
2012 Mysli jako on
2011 Jak na věc v LA
2009 Suspension of Disbelief
2007 Last Sentinel, The
2006 Boys & Girls Guide to Getting Down, The

TV seriály

2019 Doom Patrol (TV seriál)
Danny Patrol (S01E08)
Bosch (TV seriál)
Probuďte mrtvou (S05E04)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Someone Else's Shoes (S17E04)
2018 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Option Two (S05E19)
All Roads Lead... (S05E18)
2016 Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Matched (S04E09)
2015 Bella a buldoci (TV seriál)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Stánek s buritos (S04E05)
2014 Classic Alice (TV seriál)
2013 Emma Approved (TV seriál)
Whitney (TV seriál)
Crazy, Stupid, Words (S02E14)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Gatekeeper (S09E07)
2009 Leaving Bliss (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Záruční lhůta (S02E17)
2008 Smetánka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky