foto

David Timson

  • nar. 1950
    Leicester, Leicestershire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Ruský dům
1986 Captive
1984 Swallows and Amazons Forever!: Coot Club (TV film)
1982 East Lynne (TV film)
Joyce in June (TV film)
1978 Rosie Dixon - Night Nurse

TV seriály

2001 Hercule Poirot (TV seriál)
Zlo pod sluncem (S08E01)
1994 Nelson's Column (TV seriál)
1992 Witchcraft (TV seriál)
1990 Gravy Train, The (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Mapp & Lucia (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 I Remember Nelson (TV seriál)
1976 Maggie and Her (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky