foto

Anna Javorková

  • nar. 8.10.1952 (66 let)
    Ružomberok, Slovensko, Československo

Kontakt

  • Slovenské Národné Divadlo
    Pribinova 17
    819 01
    Bratislava

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pani Dokonalá (TV film)
2017 Doktor Macbeth (divadelní záznam)
2016 Zázračný nos (TV film)
2015 Polnočná omša (divadelní záznam)
2012 Tanec mezi střepinami
2009 Chuť leta (TV film)
2004 Tajné sny (TV film)
2003 Jesenná (zato) silná láska
1999 Fiaker číslo 21 (TV film)
Prstene pre dámu (TV film)
Škovránok (TV film)
1997 Blúznenie srdca a rozumu (TV film)
Kríž - cesta spásy (TV film)
Tu žijú levy (TV film)
1996 Starožitné zrkadlo (TV film)
1994 Gendúrovci (TV film)
1993 Hudobné rozprávky (TV film)
Posledný cocktail (TV film)
1992 Kráľ umiera (TV film)
Putá osudu (TV film)
Zrkadlo (TV film)
1991 Ježišova matka (TV film)
Koleso osudu (TV film)
1990 Faidra (TV film)
O popletenej víle (TV film)
Rieka Sumida (TV film)
1989 Kucapaca alebo Obnovenie poriadku (TV film)
Malý pán Friedemann (TV film)
Mesiac pre smoliarov (TV film)
Pani Berta Garlanová (TV film)
Právo na minulosť
Rodinný portrét z roku 1856 (TV film)
1988 Adolf Eichmann (TV film)
Lúčenie (TV film)
Portrét Doriana Graya (TV film)
Vianoce Adama Boronču (TV film)
1987 Komtúrové kroky (TV film)
Nemožná
1986 "...to si ty, Anna?" (TV film)
Ako Juliana zachraňovala hádankovú ríšu (TV film)
Chlapec do náručia (TV film)
Don Carlos (TV film)
Staccato
1985 Hluchý muž na hranici (TV film)
Konečne bude mier! (TV film)
Kľúčik (TV film)
Obyčajný deň (TV film)
Sekera (TV film)
Tu musíš žiť (TV film)
1984 Deti slnka (TV film)
Mariša (divadelní záznam)
Navráťte sa k otcom svojim (TV film)
Profesionál života (TV film)
Vzbúrené mesto (TV film)
Zločin Arthura Savilla (TV film)
1983 Ionov sen (TV film)
Ruže a sneh (TV film)
Samej mi je smutno (TV film)
Sklári (TV film)
1982 Cesta (TV film)
Keď radí strach (TV film)
1981 Hlavolam pre Mocninu (TV film)
Maškaráda (TV film)
Môj otec (TV film)
Nápadníci (TV film)
Pasca (TV film)
Rembrandt van Rijn (TV film)
Súdim ťa láskou
1980 Balladyna (TV film)
Hodiny
Hra bez lásky (TV film)
Katedra etiky (TV film)
Na skle maľované (TV film)
Na začiatku cesty (TV film)
Posledný vlak (TV film)
Sú veci, o ktorých sa nehovorí (TV film)
1979 A pobežím až na kraj sveta
Hotový konflikt krvi (TV film)
Nový život (divadelní záznam)
Zlatý zmok (TV film)
Život je sen (TV film)
1978 Buky podpolianske (TV film)
Dve hodiny večnosti (TV film)
Horúci dych (TV film)
Magduška (TV film)
Obhorelý strom (TV film)
Srdce (TV film)
Večera (TV film)
Viťúzi (divadelní záznam)
Zbojnícky tanec (TV film)
1977 Ako sa Vinco zaťal (TV film)
Druhá láska (TV film)
Iní, ako ty a ja (TV film)
Najkrajšie roky života (TV film)
Odvážny Stepan (TV film)
Skrat (TV film)
Súkromná vojna
Vojna a mier (divadelní záznam)
Červený muškát (TV film)
1976 Balada o uznaní (TV film)
Jeden stříbrný
Kongres v Neapole (TV film)
Krásna neznáma (TV film)
Obhajoba sa nekoná (TV film)
Oceliari (TV film)
Páva (TV film)
1975 Divný Janko (TV film)
Karol Ketzer (TV film)
Objav v lese (TV film)
Posledný prípad advokáta Saint Ponsa (TV film)
Strieborný jaguár (TV film)
1974 Kronika (TV film)
Škriatok (TV film)

TV seriály

2018 Vlci (TV seriál)
Episode 40 (E40)
Episode 39 (E39)
Episode 38 (E38)
další epizody (40)
2017 Pravá tvár (TV seriál)
Nová nádej (E16)
Čo zostane (E14)
Kto do teba (E13)
další epizody (14)
Rex (TV seriál)
Smrť s výhľadom (E01)
Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 6 (S02E06)
2015 Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (4)
2014 Divocí koně (TV seriál)
Doktori (TV seriál)
2012 Horúca krv (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Biele mäso (S02E10)
Vražedná sieť (S02E09)
Sladká smrť (S02E08)
další epizody (10)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Ludsky & Ludsky (E07)
Druhý život (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Květy a Lucie (E08)
2009 Odsouzené (TV seriál)
2008 Obchod so šťastím (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
1995 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Bílá past (E07)
1989 Roky prelomu (TV seriál)
1986 Okná dokorán (TV seriál)
1984 Povstalecká história (TV seriál)
Na život a na smrť (E07)
Hromy divo bijú (E06)
Augustové dni (E05)
další epizody (5)
1983 Lekár umierajúceho času (TV seriál)
1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
1981 Stalo sa pozajtra (TV seriál)
1977 Jedenáste prikázanie (TV seriál)
1975 Nepokojná láska (TV seriál)

Dokumentární

1999 Herci s taktovkou
1983 Revolučná etuda, Belasé kone na červenej tráve (TV film)

Host

TV pořady

2007 Takí sme boli (TV pořad)
2004 Anjeli strážni (TV pořad)
1999 Variácie (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(40)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace