foto

Anna Javorková

  • nar. 8.10.1952 (66 let)
    Ružomberok, Slovensko, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pani Dokonalá (TV film)
2017 Doktor Macbeth (divadelní záznam)
2016 Zázračný nos (TV film)
2015 Polnočná omša (divadelní záznam)
2012 Tanec mezi střepinami
2009 Chuť leta (TV film)
2004 Tajné sny (TV film)
2003 Jesenná (zato) silná láska
1999 Fiaker číslo 21 (TV film)
Prstene pre dámu (TV film)
Škovránok (TV film)

Diskuze k tvůrci (3)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(40)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace