foto

Sacha Horler

  • nar. 12.2.1970 (51 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Králíček Petr
Nekrotronic
2017 A Few Less Men
2016 Kill Your Dinner
2015 Švadlena
2013 The Darkside
2012 Pohřbeni zaživa (TV film)
2011 Savages Crossing
2010 Hawke (TV film)
Legenda o sovích strážcích
2009 My Year Without Sex
2005 Illustrated Family Doctor, The
Vezmi to i z druhé stránky
2004 Rozjezd (TV film)
2003 Travelling Light
2002 Družiččino tajemství (TV film)
2001 Ruská panenka
2000 Moje matka Frank
Walk the Talk
1999 Soft Fruit
1998 Babe 2: Prasátko ve městě
Praise
1997 Blackrock
1995 Billy zpívá Billie

TV seriály

2019 Ukojená (TV seriál)
Nestydatý (S02E06)
Krysí park (S02E05)
Dilema (S02E02)
další epizody (4)
Tajné město (TV seriál)
Bílý kůň (S02E03)
Válečná zóna (S02E02)
Utíkej, králíčku (S02E01)
2018 Sando (TV seriál)
2017 Ukojená (TV seriál)
Cal-Exit (S01E07)
Matka příroda (S01E06)
Supermáma (S01E05)
další epizody (6)
2016 Jack Irish (TV seriál)
Případ Kettering (TV seriál)
Návrat (E08)
Šílenství (E07)
Roy (E06)
další epizody (8)
Tajné město (TV seriál)
Světlo na kopci (S01E06)
Duše ve stroji (S01E05)
Tvrdý pád (S01E04)
další epizody (6)
2015 Catching Milat (TV seriál)
No Activity (TV seriál)
2014 Moodyovi (TV seriál)
Old School (TV seriál)
2011 Small Time Gangster (TV seriál)
2010 Rake (TV seriál)
R vs Murray (S01E01)
2003 CrashBurn (TV seriál)
Farscape (TV seriál)
Prayer (S04E18)
2002 Halifaxová, soudní psychiatr (TV seriál)
To chce dva (S01E21)
2001 Changi (TV seriál)
2000 Grass Roots (TV seriál)

Dokumentární

2010 Angels in New York (TV seriál) - vyp.
1999 Inside Film Awards (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Black Comedy (TV pořad)
2003 The 2003 Australian Film Institute Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky