foto

Kirstie Maldonado

  • nar. 16.5.1992 (27 let)
    Arlinghton, Texas, USA

Biografie

„Negatívna myseľ Vám nikdy neprinesie pozitívny život.“

Kirstin „Kirstie" Taylor Maldonado sa ako dievča so španielskymi koreňmi narodila v Arlinghtone, v štáte Texas. Už od malička sa u nej začínal prejavovať výrazný spevácky talent, čo neskôr prerástlo až na spev v muzikáloch. Na strednej škole sa spoznala so Scottom Hoyingom a Mitchom Grassim, s ktorými pôsobila v All State Texas Choir, kde vystupovala ako hlavná speváčka aj tanečníčka.

V roku 2011 prišiel Scott s nápadom, že sa môžu ako tím zapojiť do tretej série speváckej súťaže THE SING-OFF. Pre vylepšenie tímu sa dohodli spolu s Avim Kaplanom a Kevinom Olusolom a vytvorili čisto vokálnu a cappelu s názvom Pentatonix. Sing-off napokon vyhrali a začala sa ich hudobná kariéra. Svoju slávu získali najmä vďaka YouTube, kde sa preslávili vďaka originálnym piesňam a nevídanej hudbe bez použitia hudobných nástrojov.

Kirstie sa spolu s Pentatonix objavila v programoch ACCES HOLLYWOOD, GOOD MORNING AMERICA a SESAME STREET. Predstavili sa aj v seriáli PTXPERIENCE, ktorý sa venoval zákulisiu ich koncertov. Prvá filmová rola, v ktorej Kirstie uvidíme, bude vo filme PITCH PERFECT 2.

Kirstie si získala svojich fanúšikov najmä vďaka priateľskej povahe, výraznému spevu a otvorenosti voči nim.

canucks333

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ladíme 2

TV seriály

2015 Tajný život K.C. (TV seriál)
The Muppets (TV seriál)
1976 The Muppet Show (TV seriál)

Dokumentární

2015 On My Way Home
2014 The PTXperience Teaser (TV seriál)

Hudební videoklipy

2015 Pentatonix: Can't Sleep Love (hudební videoklip)
Pentatonix: Evolution of Michael Jackson (hudební videoklip)
2014 Lindsey Stirling and Pentatonix: Radioactive (Imagine Dragons Cover) (hudební videoklip)
Pentatonix feat. Lindsey Stirling: Papaoutai (Stromae Cover) (hudební videoklip)
Pentatonix: Mary, Did You Know? (hudební videoklip)
Pentatonix: That’s Christmas To Me (hudební videoklip)
Pentatonix: We Are Ninjas (hudební videoklip)
2013 Pentatonix feat. Todrick Hall: The Wizard of Ahhhs (hudební videoklip)
Pentatonix: Daft Punk (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2015 Bitva playbacků (TV pořad)
GRAMMY Awards 2015 (TV pořad)
2014 2014 American Music Awards (TV pořad)
2009 The Sing-Off (TV pořad)
1996 Access Hollywood (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1969 Sezame, otevři se (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace