foto

Virginie Ledoyen

  • nar. 15.11.1976 (42 let)
    Aubervilliers, Francie

Herecká filmografie

Filmy

2019 Notre dame
2018 MILF
Polina
Rémi sans famille
2017 Drôles d'oiseaux
Témoins
2015 Enragés
2014 Ablations
2013 Le Monde de Fred
Une autre vie
À votre bon coeur Mesdames
2012 Sbohem, královno
2011 Shape of Art to Come, The
2010 Ailleurs
Zlatý holky
2009 Armáda zločinu
2008 Mí přátelé, mé lásky
Osina v zadku
2007 Polibek, prosím
2006 Dablér
Holly
V temném lese
2004 Sanatorium
2003 Absolutně Scary
Profession: actrice (TV film)
Šťastnou cestu
2002 8 žen
Josy
2001 De l'amour
2000 Bídníci (TV film)
Pláž
1998 Divokost v srdci
Fin août, début septembre
Jeanne a skvělý chlapík
Vojákova dcera nepláče
1997 Ma 6-T va crack-er
Marianne
Playback
1996 Ma jiang
1995 Samotná
Sensuels, Les (TV film)
Slavnost
Sur la route
1994 Chladná voda
Folie douce, La
Règle de l'homme, La (TV film)
1993 Svišti
1991 Mima
Zloděj dětí
1987 Les exploits d'un jeune Don Juan

TV seriály

2017 Jen jediný pohled (TV seriál)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
Revelation (S01E13)
The Key (S01E12)
The Bunker (S01E11)
další epizody (13)
2009 Scènes de ménages (TV seriál)
2003 Symphonic Show (TV seriál)
1994 Tous les garçons et les filles de leur âge (TV seriál)
Vie de Marianne, La (TV seriál)
1991 Myster Mocky présente (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)
Vie en panne, La (TV seriál)

Dokumentární

2007 Film o filmu: V temném lese (TV film)
2006 La Forteresse assiégée
2005 L'hebdo cinéma (TV seriál)
2002 Un jour dans la vie du cinéma français (TV film)
1999 Paris dernière (TV seriál)
1995 Un siècle d'écrivains (TV seriál) - vyp.
1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 C à vous (TV pořad)
2008 Au Field de la nuit (TV pořad)
2007 Evropské filmové ceny 2007 (TV pořad)
2006 Jamel comedy club (TV pořad)
Jour de fête (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2000 Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1999 Exclusif (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
1981 13 heures le journal (TV pořad)
20 heures le journal (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(30)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace