foto

Dean-Charles Chapman

  • nar. 7.9.1997 (22 let)
    Essex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 1917
Hudba mého života
Král
2018 Cizinec ve vlaku
2017 Nádech pro lásku
2015 Vzmuž se
2014 Dřív než půjdu spát

TV seriály

2019 Into the Badlands (TV seriál)
Kanec a Motýlek (S03E11)
2018 Into the Badlands (TV seriál)
Divoký kůň pohodil hřívou (S03E07)
Nářek černého větru (S03E06)
Tygr přichází k hoře (S03E05)
další epizody (5)
2017 Will (TV seriál)
The Two Gentlemen (E03)
Cowards Die Many Times Before Their Deaths, The Valiant Never Taste Of Death but Once... (E02)
Skvělá hra (E01)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Vichry zimy (S06E10)
Nikdo (S06E08)
Krev mé krve (S06E06)
další epizody (6)
2015 Fungus the Bogeyman (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Dar (S05E07)
Neohnuti, neskloněni, nezlomeni (S05E06)
Synové Harpyje (S05E04)
další epizody (5)
2014 Ripper Street (TV seriál)
Your Father. My Friend (S03E04)
Hra o trůny (TV seriál)
Zákony bohů a lidí (S04E06)
První svého jména (S04E05)
Přísežník (S04E04)
další epizody (5)
2013 Bílá královna (TV seriál)
Love and Death (E06)
The Bad Queen (E04)
The Storm (E03)
další epizody (4)
Hra o trůny (TV seriál)
Políbený ohněm (S03E05)
Ulička trestu (S03E03)
2012 Kuků (TV seriál)
Rodinné setkání (S01E02)
1986 Casualty (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 The Kelly Clarkson Show (TV pořad)
2011 Thronecast (TV pořad)