foto

Neil Fingleton

  • nar. 18.12.1980
    Durham, Anglie, Velká Británie
  • zem. 25.2.2017 (36 let)
    Durham, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Hra o trůny (TV seriál) (2011)

    - V seriáli si zahral aj najvyšší muž Británie – Neil Fingleton, ktorý meria 233 cm. Zahral si obra na čele armády Divokých. (martin1m2)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Jupiter vychází
2013 47 róninů
2011 X-Men: První třída

TV seriály

2015 Pán času (TV seriál)
Před potopou (S09E04)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Strážci na Zdi (S04E09)
2011 Pointless Celebrities (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace