foto

Gerard Jordan

  • nar. Belfast, Severní Irsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 71
Porazit Socrata
2009 Pět minut v nebi
Surovost
2008 Klid zbraní
Štvanec IRA
2002 Boxed
2000 Accelerator
1998 Divoch Jack

TV seriály

2014 The Fall (TV seriál)
Osvětliž mysli temnotu (S02E06)
V davu bitvy vražedné (S02E05)
Mysl jest mu příbytkem (S02E04)
další epizody (4)
Hra o trůny (TV seriál)
Drozd (S04E07)
2013 Scúp (TV seriál)
The Fall (TV seriál)
Má smělá píseň (S01E04)
Vilnost a víno (S01E03)
Viditelná temnota (S01E02)
další epizody (4)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Princ ze Zimohradu (S02E08)
Co je mrtvé, nemůže nikdy zemřít (S02E03)
Noční krajiny (S02E02)
2004 Pulling Moves (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace