foto

Jari-Petri Kuisma

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Zimní válka
1984 Hengenmies (TV film)
1982 Säätiö (TV film)
1977 Illansuusta puoleenpäivään (TV film)

TV seriály

1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1993 Puhtaat valkeat lakanat (TV seriál)
1990 Lentsu (TV seriál)
1989 Talvisota (TV seriál)
1985 Arvoisa rouva Marie (TV seriál)
Lyhyitä erikoisia (TV seriál)
1978 Rauhanranta 12 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky