foto

Christiane Balthasar

  • nar. 1970
    Hoya, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Das vergessene Dorf - Cora Steins erster Fall (TV film)
Ella Schön - Die nackte Wahrheit (TV film)
Ella Schön - Sturmgeschwister (TV film)
2018 Bier Royal (TV film)
2017 Der Gutachter - Ein Mord zu viel (TV film)
2016 Die Glasbläserin (TV film)
2013 Die Kronzeugin - Mord in den Bergen (TV film)
Klan Wagnerů (TV film)
2012 Marie Brand und das Lied von Tod und Liebe (TV film)
2011 Im falschen Leben (TV film)
Tod am Engelstein (TV film)
2010 Meine Familie bringt mich um (TV film)
Místo činu: Ztracená vzpomínka (TV film)
2008 Místo činu: Slaná smrt (TV film)
Polizeiruf 110: Geliebter Mörder (TV film)
2007 Druhá půlka štěstí (TV film)
Fürchte dich nicht (TV film)
Vertraute Angst (TV film)
2006 Polizeiruf 110 - Schneewittchen (TV film)
2005 Místo činu: Temné cesty (TV film)
2004 Místo činu: Pohádkový les (TV film)
2001 Paps, Versprechen hält man! (TV film)
Tatort - Mördergrube (TV film)
2000 Eine Handvoll Glück (TV film)
Mein Leben gehört mir (TV film)
1999 Cena za rozkoš (TV film)
Smrtící chřipka (TV film)

TV seriály

2019 Kommissarin Heller (TV seriál)
Herzversagen (E09)
2018 Kommissarin Heller (TV seriál)
Vorsehung (E08)
2016 Kommissarin Heller (TV seriál)
Nachtgang (E06)
Hitzschlag (E05)
2015 Kommissarin Heller (TV seriál)
Schattenriss (E04)
Querschläger (E03)
2014 Kommissarin Heller (TV seriál)
Der Beutegänger (E02)
Tod am Weiher (E01)
2010 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Aus der Bahn (E11)
2009 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Vergessen und vergeben (E10)
2008 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Der schwarze Mann (E09)
Wut im Bauch (E08)
2007 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Näher als du denkst (E02)
2003 Bella Block (TV seriál)
Tödliche Nähe (E13)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky