foto

Roger Alborough

  • nar. 19.2.1953 (66 let)
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Lucan (TV film)
2012 Já, Anna
2003 Dluh (TV film)
2001 Shaka Zulu: Boj o pevnost (TV film)
1999 Julie and the Cadillacs
1998 Sametová extáze
1993 Přirozená smrt (TV film)
1991 Merlin of the Crystal Cave (TV film)

TV seriály

2013 Drifters (TV seriál)
2009 Královna (TV seriál)
2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Zlo pod sluncem (S08E01)
2000 Doctors (TV seriál)
My Hero (TV seriál)
1997 Práce nevhodná pro ženu (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1993 Frank Stubbs Promotes (TV seriál)
1990 Castle of Adventure, The (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Mr Pye (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2017 Tajná válka s drogami (TV seriál)
2006 Zažili skutečnou katastrofu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky