foto

Jošitomo Jonetani

  • nar. 12.5.1963 (56 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Gekidžóban Tiger & Bunny: The Rising
2012 Gekidžóban Tiger & Bunny: The Beginning
2009 30th Gundam Perfect Mission
2008 Hoši no umi no Amuri
Urusei jacura: The šógaibucu suiei taikai
2002 Nurse Witch Komugi-čan Magikarte
2001 Gundam Evolve
2000 Yūsha ō GaoGaiGar: Final
1999 The Doraemons: Okaši na okaši na Okašinana?
1998 The Doraemons: Mušimuši pjonpjon daisakusen!
1997 The Doraemons: Kaitó Dorapin nazo no čósendžó!
1996 Dorami & Doraemons: Robot gakkó nanafušigi!?
1995 2112 nen Doraemon tandžó
1989 Warau Salesman

TV seriály

2020 Šokugeki no Sóma (TV seriál)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
Episode 10 (S05E10)
další epizody (12)
2019 Rinši!! Ekoda-čan (TV seriál)
Šokugeki no Sóma (TV seriál)
Shinsei “Tōtsuki Jikketsu” (S04E12)
Kibō no Uta (S04E11)
Hissatsu Ryōri no Tsukurikata (S04E10)
další epizody (12)
2018 Šokugeki no Sóma: San no sara – Tócuki rešša hen (TV seriál)
Šokugeki no Sóma (TV seriál)
Kjóša taru juen (S03E24)
Kjokuseirjó o seotte (S03E23)
Kessen no či e (S03E22)
další epizody (12)
2017 Vatican kiseki čósakan (TV seriál)
Šokugeki no Sóma (TV seriál)
Itadaki wo mezasu mono (S03E12)
Šokutaku no širokiši (S03E11)
Sake wa odoru (S03E10)
další epizody (12)
2016 Šokugeki no Sóma (TV seriál)
Ifú dódó (S02E13)
Madžucuši futatabi (S02E12)
Stagiaire (S02E11)
další epizody (13)
2015 Šokugeki no Sóma (TV seriál)
Senšitači no utage (S01E24)
Hana hiraku ko no kjóen (S01E23)
Ničidžó o koeru mono (S01E22)
další epizody (24)
2005 Yūsha ō GaoGaiGar: Final Grand Glorious Gathering (TV seriál)
2004 Nurse Witch Komugi-chan Magikarte Z (TV seriál)
2000 Brigadoon: Marin to Melan (TV seriál)
1999 Betterman (TV seriál)
1997 Júša ó GaoGaiGar (TV seriál)
1992 Sasurai-kun (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2008 Hoši no umi no Amuri

TV seriály

2019 Rinši!! Ekoda-čan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky