foto

Stephen Moore

  • nar. 11.12.1937 (79 let)
    Brixton, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Piráti na vlnách
2005 Born with Two Mothers (TV film)
2003 Doktor Martin a legenda o Cloutie (TV film)
Ready When You Are Mr. McGill (TV film)
2002 Pojistka
2001 Doktor Martin (TV film)
2000 Justice in Wonderland (TV film)
1999 Harry Enfield Presents Kevin's Guide to Being a Teenager (TV film)
Kouzelná země skřítků (TV film)
Příběh Sonnyho a Cher (TV film)
Truel
Vánoční koleda (TV film)
1998 Life and Crimes of William Palmer, The (TV film)
Student Prince, The (TV film)
1997 Missing Postman, The (TV film)
1996 Odpískáno
1995 Sharpův meč (TV film)
1991 V podezření
War That Never Ends, The (TV film)
1989 Countdown to War (TV film)
1986 Profesore, jdete pozdě!
1984 Chytit krále (TV film)
Laughterhouse
Where the Boys Are
1980 Diversion
Hra s diamanty
1977 Příliš vzdálený most
1975 Three Men in a Boat (TV film)
1973 Alice Through the Looking Glass (TV film)
1969 Last Shot You Hear, The
1967 Bílý autobus
1962 Dinner with the Family (TV film)
They Hanged My Saintly Billy
1959 Sen noci svatojánské

TV seriály

2010 Pán času (TV seriál)
Chladnokrevní (S05E09)
2004 The Brief (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
2001 Armadillo (TV seriál)
Mersey Beat (TV seriál)
2000 Fish (TV seriál)
This Is Personal: The Hunt for the Yorkshire Ripper (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Polterguests (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Blackhearts In Battersea (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Královnin nos (TV seriál)
Peter Principle, The (TV seriál)
Tenká modrá linie (TV seriál)
Dárek pro královnu (S01E01)
1994 Downwardly Mobile (TV seriál)
Harry Enfield and Chums (TV seriál)
Just William (TV seriál)
Love On a Branch Line (TV seriál)
Men of the World (TV seriál)
Middlemarch (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Love Hurts (TV seriál)
Performance (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
Skvělí darebáci (TV seriál)
1988 Small World (TV seriál)
The Play on One (TV seriál)
Thompson (TV seriál)
1987 Bit of Fry and Laurie, A (TV seriál)
Inspektor Morse (TV seriál)
The Growing Pains of Adrian Mole (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 Nejvzdálenější místo na Zemi (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Tajný deník Adriana Molea (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1981 Návrat na Brideshead (TV seriál)
Et in Arcadia Ego (E01)
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (4)
1979 Book Tower, The (TV seriál)
1976 Rock Follies (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Black and Blue (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
Valiant Varneys, The (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)

Dokumentární

1964 Horizon (TV seriál)

TV pořady

1978 The South Bank Show (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace