foto

Kasumi Arimura

  • nar. 13.2.1993 (26 let)
    Itami, prefektura Hjógo, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodila se 13. února 1993 ve městě Itami v prefektuře Hjógo. Když byla v deváté třídě, viděla v televizi seriál a prohlásila, že tohle by zvládla taky. Zkusila proto roku 2009 konkurz uspořádaný talentovou agenturou FLaMme a uspěla. Následující rok se přestěhovala do Tokia.

Roku 2010 debutovala v seriálu Hagane no onna ve vedlejší roli Nišibori Many, tu samou roli si zopakovala následující rok ve druhé sérii. Získala také roli Masaki Mijabi, mladé milenky staršího policisty ztvárněného Raitou Rjúem, v seriálu SPEC. Mijabi si zopakovala i v letech 2012-2013, kdy vyšlo pět navazujících filmů.

V roce 2011 debutovala ve filmu Gal Basara: Sengoku džidai wa kengai desu v hlavní roli a objevila se ve filmu Hankjú denša. Co se týče seriálové tvorby, mihla se v Akutó a 11nin mo iru.

Další rok hrála ve dvou seriálech (Clover, Mikeneko Holmes no Suiri), ale ani v jednom neměla hlavní roli. Roku 2013 na tom byla stejně, ale na televizních obrazovkách se objevovala mnohem více – Otasukeja Džinpači, populární asadoře Amačan, Starman a speciálu Nazotoki wa Dinner no ato de. Jednu z hlavních rolí dostala v televizním filmu Chicken Race, kde hrála po boku Okady Masakiho a Teraoa Akiry. I na poli filmu byla úspěšná, vlastně mnohem úspěšnější než v té seriálové. Hrála v pokračování SPEC, jak již bylo zmiňováno, a dostala hned dvě hlavní role. Ve filmu Little Maestro a Judge.

V televizní tvorbě roku 2014 hrála po boku Macumota Džuna, konkrétně jeho sestru a objekt lásky Mizobaty Džunpeie, v seriálu Šicuren Chocolatier a novinářku v akčnějším seriálu MOZU. Poté se opět vrátila do středoškolských lavic v seriálu Jowakutemo, katemasu. Co se týče filmové tvorby, Kasumi se stala jednou z pěti hlavních představitelek ve filmu Džošizu, kde bude bojovat za dobro světa.

Na rok 2015 má prozatím naplánované dva filmy: romantiku s Fukuši Sótou Strobe Edge a vedlejší roli, ale ne malou, v katastrofickém filmu I am Hero, kde bude hrát po boku zkušených herců Oizumi Jóa a Nagasawy Masami.

Terka "Zíza" Bělecká

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fortuna no hitomi
2018 I'll Go Ahead
Kazoku iro: Railways – Watašitači no šuppacu
Kóhí ga samenai uči ni
2017 Narratage
Sangacu no lion kóhen
Sangacu no lion zenpen
Sekigahara
2016 Boku dake ga inai mači
Nacumi no hotaru
Nanimono
2015 Biri Gyaru
Eien no bokura (TV film)
Já, hrdina
Sutorobo eddži
2014 Joshi zu
Kurumi Wari Ningyo
Omoide no Marnie
Tonari no Reji no Umeki-san (TV film)
2013 Chikin rêsu (TV film)
Judge
Little Maestro, The
Nazotoki wa Dinner no ato de: Special - Kazamatsuri keibu no Jikenbo (TV film)
SPEC: Closed - Kô no hen
SPEC: Closed - Zen no hen
SPEC~Rei~ (TV film)
2012 Gekijyohan SPEC ~Ten
SPEC: Šó
2011 Gyaru basara: Sengoku džidai wa kengai desu
Hankjú denša

TV seriály

2019 Sošite, ikiru (TV seriál)
2018 Čúgakusei nikki (TV seriál)
2017 Hijokko (TV seriál)
2016 Icuka kono koi o omoidašite kitto naite šimau (TV seriál)
Nippon Academy šó (TV seriál)
2015 Jókoso, wagaja e (TV seriál)
Umi ni furu (TV seriál)
2014 Jowakutemo, katemasu (TV seriál)
Mozu Season 1 - Mozu no Sakebu Yoru (TV seriál)
Shitsuren Chocolatier (TV seriál)
2013 Amačan (TV seriál)
Nazotoki wa Dinner no Ato de SP ~ Senjou Tantei Kageyama (TV seriál)
Otasukeja Džinpači (TV seriál)
Star Man: kono hoshi no koi (TV seriál)
2012 Kuroba (TV seriál)
Mikeneko Holmes no Suiri (TV seriál)
2011 11 nin mo iru! (TV seriál)
Akutou ~ Juuhanzai Sousahan (TV seriál)
Hagane no Onna 2 (TV seriál)
2010 Hagane no Onna (TV seriál)
Keizoku 2: SPEC (TV seriál)

TV pořady

2008 Šabekuri 007 (TV pořad)
1982 Waratte iitomo! (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace