foto

Kjartan Sveinsson

  • nar. 2.1.1978 (42 let)
    Island

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Bergmál
2015 Vrabčáci
2011 Vulkán
2009 Ondine
Plastic Bag
2008 Ptáčata
2004 Poslední farma

TV seriály

2003 Coming Up (TV seriál)

Dokumentární

2011 Inni

Herecká filmografie

Dokumentární

2011 Inni
2009 Vid Spilum Endalaust
2007 Sigur Rós - Heima

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2011 Inni

Host

TV pořady

1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)