foto

David Greenspan

  • nar. 2.11.1972 (46 let)
    Long Island, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2006 Grounds Zero
2005 Mall Cop
2001 Bean Cake

TV seriály

2015 Chirurgové (TV seriál)
Příprava na nejhorší (S11E20)
2013 Chirurgové (TV seriál)
Mapa tvé osobnosti (S10E06)
Chvála zahálky (S09E18)
2010 Seattle Grace: Message of Hope (TV seriál)
2009 Seattle Grace: On Call (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Bean Cake

Herecká filmografie

Filmy

2017 Never Here

Střihačská filmografie

TV seriály

2019 Station 19 (TV seriál)
The Dark Night (S02E13)
Crazy Train (S02E10)
2018 Station 19 (TV seriál)
Weather the Storm (S02E07)
Lost and Found (S02E04)
No Recovery (S02E01)
další epizody (8)
2017 Empire (TV seriál)
Toil and Trouble, Part 1 (S03E17)
Love Is a Smoke (S03E14)
Skandál (TV seriál)
Adventures in Babysitting (S07E05)
Pressing the Flesh (S07E02)
2016 Vysněná meta (TV seriál)
Poslední zápas (E09)
Do těla (E03)
Murder in the First (TV seriál)
Rise of the Phoenix (S03E09)
Sam I Am (S03E06)
Black and Blue (S03E03)
Vražedná práva (TV seriál)
There's My Baby (S02E14)
She Hates Us (S02E11)
2015 Vražedná práva (TV seriál)
Meet Bonnie (S02E05)
She's Dying (S02E02)
It's All My Fault (S01E15)
další epizody (4)
2014 Vražedná práva (TV seriál)
Kill Me, Kill Me, Kill Me (S01E09)
Freakin' Whack-a-Mole (S01E06)
Smile, or Go to Jail (S01E03)
Chirurgové (TV seriál)
Strach z neznáma (S10E24)
Není cesty zpět (S10E21)
Když to s tebou sekne (S10E18)
další epizody (4)
2013 Chirurgové (TV seriál)
Bojuj za svá práva (S10E12)
Omluva bývá nejtěžší (S10E09)
Všichni prosí o milost (S10E03)
další epizody (7)
2012 Chirurgové (TV seriál)
Utíkej, holka, utíkej (S09E09)
Druhý názor (S09E06)
Miluj toho svého (S09E03)
další epizody (8)
2011 Chirurgové (TV seriál)
Srdce v krabici (S08E08)
Ztráta, láska a dědictví (S08E05)
Ztracená (S08E02)
další epizody (7)
2010 Chirurgové (TV seriál)
Dobré ráno, dobrou noc (S07E09)
V mém náručí (S07E06)
Divní lidé (S07E03)
další epizody (8)
2009 Chirurgové (TV seriál)
Vzpomínky na minulost (S06E09)
Co jsem viděl, to jsem viděl (S06E06)
Přestaň se bát (S06E03)
další epizody (8)
2008 Chirurgové (TV seriál)
Vzájemně spjati (S05E08)
V týmu žádné já neexistuje (S05E05)
Tam pod nebeskou bání 2/2 (S05E02)
další epizody (6)
2007 Chirurgové (TV seriál)
Věčně mladí (S04E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace