foto

Arto af Hällström

  • nar. 1.8.1952 (68 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1987 Grand Hotel (TV film)
1982 Parveke (TV film)

TV seriály

1988 Oudot jutut (TV seriál)
1986 Tabu (TV seriál)

Dokumentární

1986 Laulu

TV pořady

1991 Nyhjää tyhjästä (TV pořad)

Divadelní záznam

1978 Nuorallatanssijan kuolema eli kuinka Pete Q sai siivet (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Filmy

1997 Palkkasoturi
1994 Viimeinen ilta (TV film)
1987 Älä itke Iines

TV seriály

2002 Missä olet Peter Aava? (TV seriál)
1988 Oudot jutut (TV seriál)
1986 Tabu (TV seriál)

Dokumentární

2007 Tabun synty
2003 Sininen laulu - Suomen taiteiden tarina (TV film)
1986 Laulu
1980 Harhakuva (studentský film)

Producentská filmografie

Filmy

1987 Älä itke Iines

Dokumentární

1988 Sielun veljet Moskovassa

Scenáristická filmografie

TV seriály

1988 Oudot jutut (TV seriál)

Dokumentární

1986 Laulu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky