foto

Raila Leppäkoski

  • nar. 3.3.1950 (69 let)
    Jyväskylä, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1985 Tähti sumussa (TV film)
1983 Intermezzo (TV film)

TV seriály

1988 Oudot jutut (TV seriál)
1986 Tabu (TV seriál)

TV pořady

1998 Konstan koukkuja (TV pořad)
1996 Ammuntaa - Ulla Tapaninen (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1985 Tähti sumussa (TV film)

TV seriály

1994 Napaseutu (TV seriál)
1988 Oudot jutut (TV seriál)
1986 Tabu (TV seriál)

TV pořady

1996 Ammuntaa - Ulla Tapaninen (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1987 Älä itke Iines
1980 Prologi (studentský film)
1978 Nuorallatanssijan kuolema eli kuinka Pete Q sai siivet (divadelní záznam)

TV seriály

1988 Oudot jutut (TV seriál)
1986 Tabu (TV seriál)

Dokumentární

2007 Tabun synty
2003 Sininen laulu - Suomen taiteiden tarina (TV film)

Host

TV pořady

2005 Iirottelua (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace