foto

Markku Toikka

  • nar. 5.4.1955 (65 let)
    Somero, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kummeli V
2012 Laupeuden laitapuolella
2011 Isän kuolema (TV film)
Jussi Vares: Pavučina smrti
2008 Bouřlivák
2006 Muuttuuko ihminen
2004 Impérium jazzu
2003 Nousukausi
Partanen (TV film)
2002 Niin paljon parempi mies (TV film)
1999 Sestřička
1997 Lahja (TV film)
1992 Hamlet (TV film)
1991 Yön kevyt polttoöljy
1990 Ameriikan raitti
Ei millään pahalla (TV film)
1989 Anni tahtoo äidin
1988 Ei jälkeäkään (TV film)
Isku vasten kasvoja (TV film)
1986 Hirtettyjen kettujen metsä
Kuningas lähtee Ranskaan
1985 Calamari Union
Naimakauppoja (TV film)
Suuri illusioni
Ylösnousemus
1984 Musta hurmio (TV film)
Rakkauselokuva
Vartioitu saari (TV film)
1983 Huhtikuu on kuukausista julmin
Yön sankari
Zločin a trest
1981 Pirunpolska (TV film)
Sadeaika
Syöksykierre

TV seriály

2019 Melkein totta (TV seriál)
Menestys (E08)
Korpilakko (E07)
Luokkasota (E06)
další epizody (8)
Sorjonen (TV seriál)
Dáma v zrcadle (část druhá) (S03E08)
Dáma v zrcadle (část první) (S03E07)
2008 Katso ihmistä (TV seriál)
Toinen osa (E02)
2006 Donna Paukku (TV seriál)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2004 Headhunters (TV seriál)
1999 Salatut elämät (TV seriál)
1997 Ota ja omista (TV seriál)
Rakkautta ja anarkiaa (E27)
Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1993 Hobitit (TV seriál)
Konstan pylkkerö (TV seriál)
Puhtaat valkeat lakanat (TV seriál)
Viiskulmasta itään (TV seriál)
1990 Lottovoittajien maa (TV seriál)
1982 Doba železná (TV seriál)
Pitkä talvi (E04)
1981 Tatsia! Tatsia! (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)

Dokumentární

2008 Helsinki, ikuisesti - a.z.
1986 Laulu
1985 Jotkut teistä ovat ehkä kuulleet minusta

Divadelní záznam

1978 Nuorallatanssijan kuolema eli kuinka Pete Q sai siivet (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Muuttuuko ihminen

TV pořady

2004 Act!one (TV pořad)
1990 Maailman kahdeksan ihmettä (TV pořad)
1988 Seitsemän kuolemansyntiä (TV pořad)
1987 Kyllä elämä on ihanaa (TV pořad)

Host

TV pořady

2015 Retrohelmet (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2004 Act!one (TV pořad)
SF-studio (TV pořad)
2002 Leikin varjolla (TV pořad)
2001 Se on siinä (TV pořad)
1992 Speden spelit (TV pořad)
1990 Maailman kahdeksan ihmettä (TV pořad)
1988 Seitsemän kuolemansyntiä (TV pořad)
1987 Kyllä elämä on ihanaa (TV pořad)
1986 Studio Studio (TV pořad)

Skladatelská filmografie

TV pořady

1990 Maailman kahdeksan ihmettä (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky