foto

Eva Janoušková

  • nar. 13.2.1977 (43 let)
    Pardubice, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Bobule
2004 Choking Hazard
2002 Zatracení
2000 Pouť

TV seriály

2019 Modrý kód (TV seriál)
Změna plánu (S03E51)
Podoby lásky (S03E43)
Cimbál (S03E39)
další epizody (5)
2018 Krejzovi (TV seriál)
Narozeninová překvapení (S01E01)
Modrý kód (TV seriál)
Rána pod pás (S03E30)
Leč má krátké nohy (S03E27)
Vetřelec (S03E24)
další epizody (39)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Úlovek (S02E25)
Nebezpečný úsek (S02E24)
Cenné věci (S02E23)
další epizody (32)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Morální kocovina (S03E34)
2016 Polda (TV seriál)
Fotbal nemá logiku (S01E06)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Vytříděný odpad (S01E08)
2015 Stopy života (TV seriál)
Nejhorší zánět (S01E10)
2007 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Líbáním to začíná (S02E42)
Divočina (S02E39)
Chci dítě! (S02E35)

Kostymérská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky