foto

Eva Nádaždyová

  • nar. 18.6.1978 (39 let)
    Vítkov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Choking Hazard

TV seriály

2010 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Nenávist (S02E05)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Musím ho zradit (S01E64)
Miluješ ho? (S01E62)
Antikoncepční blues (S01E61)
2004 Rodinná pouta (TV seriál)

Dokumentární

1999 Dukla - krev a mýtus 1: Osudný obzor (TV film)

TV pořady

2006 Kabaret z maringotky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace