foto

Eva Nádaždyová

  • nar. 18.6.1978 (41 let)
    Vítkov, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Choking Hazard

TV seriály

2017 Policie Modrava (TV seriál)
Magická síla (S02E03)
2010 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Nenávist (S02E05)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Musím ho zradit (S01E64)
Miluješ ho? (S01E62)
Antikoncepční blues (S01E61)
2004 Rodinná pouta (TV seriál)

Dokumentární

1999 Dukla - krev a mýtus 1: Osudný obzor (TV film)

Host

TV pořady

2006 Kabaret z maringotky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky