foto

Marija Pojezžajeva

  • nar. 3.3.1989 (28 let)
    Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Legenda o drakovi
2014 Motylki (TV film)
Nápravná třída
2013 Prošlym letom v Čulimske
2011 Kamenskaja 6: Černyj spisok (TV film)

TV seriály

2016 Krizis něžnogo vozrasta (TV seriál)
2013 Motylki (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace