foto

Nikita Kukuškin

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 T 34
2017 Ikaria
Kharms
Priťaženije
2015 Ochrana
2014 Nápravná třída
2008 Nasledniki

TV seriály

2017 Chožděnije po mukam (TV seriál)
2015 Metod (TV seriál)
2013 Pogruženije (TV seriál)
2005 Polnolunije (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace