foto

Björn Thors

  • nar. 12.1.1978 (41 let)
    Reykjavik, Island

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vesalings elskendur
2016 Pale Star
Reykjavík
2013 Paříž Severu
Þetta Reddast
2012 Frost
Hluboko
2011 Come to Harm
Město mafie
Nehynoucí láska
2006 Áramótaskaup 2006 (TV film)
1995 Nei er ekkert svar

TV seriály

2017 Fangar (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (5)
2014 Ævar Vísindamaður (TV seriál)
2012 Kurýr (TV seriál)
Trojský kůň pod kapotou (S01E01)
2009 1066: Historie psaná krví (TV seriál)
Fangavaktin (TV seriál)
2008 Mannaveiðar (TV seriál)
2007 Pressa (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace