foto

Kenneth Gilbert

  • nar. 1931
    Plymouth, Devon, Anglie, Velká Británie
  • zem. 4.11.2015
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Candle in the Dark: The Story of William Carey (TV film)
1989 Dáma a zbojník (TV film)
1987 Mister Corbett's Ghost (TV film)
1986 God's Outlaw
1982 Ivanhoe (TV film)
1980 Tempest, The (TV film)
1971 Dcery zla
1969 Štvanec
1965 Tomorrow at Ten
1961 Touch of Death

TV seriály

2004 Podfukáři (TV seriál)
2003 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Draví ptáci (S06E05)
2001 Hercule Poirot (TV seriál)
Zlo pod sluncem (S08E01)
1996 Call Red (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
Hrát králem (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
1990 Domek z karet (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
1984 One by One (TV seriál)
1982 Kriminální příběhy (TV seriál)
1981 The Chinese Detective (TV seriál)
1980 Buccaneer (TV seriál)
The Enigma Files (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Shoestring (TV seriál)
Testament of Youth (TV seriál)
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
Scorpion Tales (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
Winter Warrior, The (TV seriál)
1975 Edward the Seventh (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Nerozluční (TV seriál)
1973 Orson Welles' Great Mysteries (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Harriet's Back in Town (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 The Guardians (TV seriál)
1969 Judge Dee (TV seriál)
On the Buses (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1968 The Caesars (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
Spindoe (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Sir Francis Drake (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

1988 American Experience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace