foto

Alexis Carra

  • nar. Tampa, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Elevate
2016 Answer, The
2014 Chicks Dig Gay Guys
2011 Convincing Clooney
2007 Across the Universe

TV seriály

2018 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Číselný limit (S15E19)
2016 Recovery Road (TV seriál)
(Be)Coming Clean (E10)
Your Side of the Street (E09)
The Weaklings (E08)
další epizody (10)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Výměna (S07E18)
2015 Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Back to Normal (S02E12)
2014 Mixology (TV seriál)
Closing Time (E13)
Last Call (E12)
Bruce & Maya (E11)
další epizody (13)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Nechat to být (S03E04)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a sesterstvo (S02E74)
2013 Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvý v bobří přehradě (S09E08)
2012 Chirurgové (TV seriál)
Systém podpory života (S08E19)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Sniper (S04E09)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Night Moves (S01E07)
2008 Mentalista (TV seriál)
State of the Union (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky