foto

Mohamed Zouaoui

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Lilly
2019 Greetings from ISIS
2018 Beirut
Catharsys or The Afina Tales of the Lost World
Dead on Time
2017 Noble Earth
2014 Amici come noi
2013 Carta bianca
2010 Golakani Kirkuk - The Flowers of Kirkuk
Il padre e lo straniero
2009 Novodobá strašidla
2008 Poslední Pulcinella
2007 Liberi di giocare (TV film)
Násiríja, pravdivý příběh z Iráku (TV film)
2006 Nový svět
2004 Posso chiamarti amore? (TV film)
2003 Un posto tranquillo (TV film)

TV seriály

2014 2020 (TV seriál)
2011 Láska a pomsta (TV seriál)
2010 La ladra (TV seriál)
2008 Terapia d'urgenza (TV seriál)
2007 Ho sposato uno sbirro (TV seriál)
Lady detektiv (TV seriál)
2006 Capri (TV seriál)
Sottocasa (TV seriál)
2005 Nedokonalé zločiny (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky