foto

Nicolai Cleve Broch

  • nar. 14.11.1975 (44 let)
    Bærum, Akershus, Norsko

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Disco
2018 Harajuku
2014 Akce Arktida
2013 Ragnarok
2010 Essential Killing
2008 Blackening, The
Lønsj
Max Manus
Poslední kšeft
2007 Utkant
2006 Jednotka URO
2004 Špatně rozdané karty
2003 Kámoš
2000 Fort Forover
1995 Sebastian

TV seriály

2019 Mellem os (TV seriál)
Zpřítomnělí (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2018 Kielergata (TV seriál)
2016 Bez poskvrny (TV seriál)
Morderen (S02E08)
Sviket (S02E07)
Jakten (S02E06)
další epizody (8)
2015 Bez poskvrny (TV seriál)
Zmařený život (S01E10)
Důkaz (S01E09)
Samé lži (S01E08)
další epizody (10)
2013 Nevlastní bratr (TV seriál)
2002 Lekestue (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 Store studio (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky