foto

Francis Delia

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Long Day Journey
2003 'Weird Al' Yankovic: The Ultimate Video Collection
2000 Time of Her Time
1992 'Weird Al' Yankovic Video Library: His Greatest Hits, The
1988 Freeway
1981 Nightdreams

TV seriály

1990 Against the Law (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
1988 Válka světů (TV seriál)
1987 Max Headroom (TV seriál)
Pátek třináctého (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)

Hudební videoklipy

1996 'Weird Al' Yankovic: The Videos (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Long Day Journey
2000 Time of Her Time
1993 Na útěku za průšvihem
1988 Freeway

TV seriály

1987 Pátek třináctého (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1982 Café Flesh

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace