foto

Francis Delia

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Long Day Journey
2000 Time of Her Time
1988 Freeway
1981 Nightdreams

TV seriály

1990 Against the Law (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
1988 Válka světů (TV seriál)
1987 Max Headroom (TV seriál)
Pátek třináctého (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)

Hudební videoklipy

1996 'Weird Al' Yankovic: The Videos (hudební videoklip)
1984 Rockwell - Somebody's Watching Me (hudební videoklip)

Video kompilace

2003 'Weird Al' Yankovic: The Ultimate Video Collection (video kompilace)
1992 The 'Weird Al' Yankovic Video Library: His Greatest Hits (video kompilace)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Long Day Journey
2000 Time of Her Time
1993 Na útěku za průšvihem
1988 Freeway

TV seriály

1987 Pátek třináctého (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1982 Café Flesh

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky