foto

Marek Kossakowski

  • nar. 25.7.1984 (36 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Music, War and Love
Proceder
Zenek
2018 Klér
Pitbull: Ostatni pies
Relax
Souviens-toi de nous
2016 Planeta single
Sługi boże
2013 Zabít tetu
2012 Felix, Net a Nika a teoreticky možná katastrofa
Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć
2011 80 milionů
Varšavská bitva 1920
2009 Coco Chanel & Igor Stravinsky
Generál Nil
Menší zlo
2006 Wszyscy jesteśmy Chrystusami

TV seriály

2020 Ludzie i bogowie (TV seriál)
Pierwszy wyrok (E02)
Echo serca (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Królik (S23E01)
2019 Echo serca (TV seriál)
Noc sylwestrowa (S02E17)
2018 Ślad (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
W rytmie serca (TV seriál)
Rozkopany grób (S02E01)
2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Smażalnia (S18E11)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Za kulisami (S01E06)
2014 Lekarze nocą (TV seriál)
Komisarz Alex (TV seriál)
Mordercza zabawka (S05E06)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Spadkobiercy (E12)
Instynkt (TV seriál)
Droga do sławy (E06)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Powódź (S05E02)
2010 Usta usta (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2009 Siostry (TV seriál)
Muzyka i gwiazdy (E04)
Karolek (E02)
2008 Trzeci oficer (TV seriál)
Witaj, Grand (E09)
Wydział zabójstw (TV seriál)
Wybuch (E24)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky