foto

Andrés Parra

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hrdinští lúzři
2017 Órbita 9
2015 La semilla del silencio
Siempreviva
2014 El elefante desaparecido
2012 Sanandresito
2011 Práskači
2008 Dr. Alemán
La pasión de Gabriel
2007 Láska za časů cholery
Satanás

TV seriály

2020 El Presidente (TV seriál)
Todo pasa (E08)
Mentira (E07)
Fifageit (E06)
další epizody (8)
2017 El Comandante (TV seriál)
2015 Sitiados (TV seriál)
2014 La Suegra (TV seriál)
2012 Pablo Escobar: El Patrón del Mal (TV seriál)
2005 Milovat Glorii (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky