foto

Dominik Graf

  • nar. 6.9.1952 (66 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Hanne (TV film)
2017 Am Abend aller Tage (TV film)
Tatort - Der rote Schatten (TV film)
2016 Zielfahnder – Flucht in die Karpaten (TV film)
2014 Die reichen Leichen. Ein Starnbergkrimi (TV film)
Milované sestry
Polizeiruf 110 - Smoke on the Water (TV film)
2013 Místo činu: Mnichov - Z hlubin času (TV film)
2011 Das Unsichtbare Mädchen (TV film)
Dreileben - Komm mir nicht nach (TV film)
Pomsta Kasandry (TV film)
2009 Německo '09
2008 Kommissar Süden und der Luftgitarrist (TV film)
2007 Das Gelübde (TV film)
2006 Eine Stadt wird erpresst (TV film)
Polizeiruf 110 - Er sollte tot... (TV film)
Rudý kakadu
2005 Polizeiruf 110 - Der scharlachrote Engel (TV film)
2004 Kalter Frühling (TV film)
2002 Der Felsen
Die Freunde der Freunde (TV film)
Hotte im Paradies (TV film)
2000 München - Geheimnisse einer Stadt
1999 Bittere Unschuld (TV film)
Deine besten Jahre (TV film)
1998 Sperling und der brennende Arm (TV film)
1997 Skorpion, Der (TV film)
1996 Doktor Knock (TV film)
Reise nach Weimar (TV film)
Sperling und das Loch in der Wand (TV film)
1995 Místo činu - Bu se směje (TV film)
1994 Die Sieger
1993 Morlock (TV film)
Morlock - Die Verflechtung (TV film)
1990 Spieler
1989 Tiger, Löwe, Panther (TV film)
1988 Bei Thea (TV film)
Die Beute (TV film)
Život jedné kočky
1986 Místo činu - Černý víkend (TV film)
1985 Tři proti třem
1984 Treffer
1982 Neonstadt
Zweite Gesicht, Das
1979 Kostbare Gast, Der
1975 Carlas Briefe (studentský film)

TV seriály

2010 Místo činu: Berlín (TV seriál)
Alles hat seine Zeit (E10)
Du bekommst, was dir zusteht (E09)
Was kostet Berlin? (E08)
další epizody (10)
1996 Sperling (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Köberle kommt (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2017 Offene Wunde deutscher Film
2016 Verfluchte Liebe deutscher Film
2015 Was heißt hier Ende? Der Filmkritiker Michael Althen
2012 Lawinen der Erinnerung
1997 Denk ich an Deutschland - Das Wispern im Berg der Dinge (TV film)

Scenáristická filmografie

Skladatelská filmografie

Filmy

1998 Sperling und der brennende Arm (TV film)
1997 Skorpion, Der (TV film)
Sperling und sein Spiel gegen alle (TV film)
1996 Doktor Knock (TV film)
Sperling und das Loch in der Wand (TV film)
1995 Místo činu - Bu se směje (TV film)
1994 Die Sieger
Frauen sind was Wunderbares
1993 Morlock (TV film)
Morlock - Die Verflechtung (TV film)
1989 Tiger, Löwe, Panther (TV film)

TV seriály

1996 Sperling (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1997 Denk ich an Deutschland - Das Wispern im Berg der Dinge (TV film)

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1975 Carlas Briefe (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace